W tym odcinku serdecznie zapraszam Cię do rozmowy, którą nagrałam z moim mężem Michałem o tym, jak prowadzimy naszą rodzinną dinacharyę, czyli rytm dnia. Podzielimy się z Tobą tym, jak wygląda życie według Ajurwedy w praktyce czteroosobowej rodziny. Wiem, że początek roku to moment, w którym często przyglądamy się swojej rutynie i nawykom. Mam nadzieję, że tym materiałem zainspiruję Cię do Twojej dinacharyi. Jak zwykle możesz posłuchać nas w formie podcastu lub pooglądać na YouTube.
Aktualnie wyświetlana jest treść zastępcza z Domyślne. Aby uzyskać dostęp do rzeczywistej treści, kliknij poniższy przycisk. Pamiętaj, że spowoduje to udostępnienie danych zewnętrznym operatorom.
Więcej informacjiPowiązane treści:
- Styczeń to tradycyjnie miesiąc, w którym otwiera się nasz roczny program Rok z Ajurwedą, w którym zmienisz się na dobre. Dzięki programowi wcielasz w życie nawyki, które wspierają Cię każdego dnia. Krok po kroku, wraz ze wsparciem w postaci 12 konsultacji. Wszystkie informacje znajdziesz tutaj. Zapisy potrwają do poniedziałku 13 stycznia.
- Od 28 lutego do 1 marca 2025 r. zaplanowaliśmy stacjonarny warsztat kulinarny o arcyciekawej tematyce: mięso i ryby w kuchni ajurwedyjskiej. Będzie m.in. jagnięcina, koźlina, krewetki, kurczak i kaczka, czyli mięsa o działaniu leczniczym. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z kulinarnej pasji Michała i możliwości spotkania na żywo. Szczegóły znajdziesz pod tym linkiem.
- Jeśli jesteś osobą, która prowadzi holistyczny biznes, albo przymierzasz się do stworzenia takiego biznesu, to zapraszam Cię do programów Ajurweda Biznes Coaching i Szkoły Ajurwedy. Dzielę się w nich tym, co Ajurweda może zaproponować Tobie i Twojemu biznesowi.