W tym odcinku posłuchasz rozmowy z jedną z moich ulubionych gościń, z którą przyjaźnię się także prywatnie – Justyną De Prado. Justyna jest założycielką Wytwórni Obfitości i w ramach swoich działań pomaga kobietom stworzyć sprzyjające warunki do przepływu dobrobytu. Razem rozmawiamy o tym, jak zintegrowanie siebie stało się jej drogą do sukcesu, osiągniętego w zgodzie ze sobą. Justyna jak wiele osób zaczynała od pracy w korporacji. Później nauczyła się coachingu, a kiedy połączyła go z psychologią ajurwedyjską i fizyką kwantową, to zobaczyła, w jaki sposób rozkodowywać blokady w podświadomości. To, co zrobiła dla siebie samej, teraz oferuje swoim klientkom, aby prawo przyciągania działało w ich życiu i wspierało obfitość we wszystkich jego dziedzinach. Jak zwykle możesz posłuchać nas w formie podcastu lub pooglądać na YouTube.
Aktualnie wyświetlana jest treść zastępcza z Domyślne. Aby uzyskać dostęp do rzeczywistej treści, kliknij poniższy przycisk. Pamiętaj, że spowoduje to udostępnienie danych zewnętrznym operatorom.
Więcej informacjiPowiązane treści:
- Na horyzoncie widać już zapisy do XIII edycji Szkoły Ajurwedy, czołowej polskiej szkoły Ajurwedy, która kształci konsultantki zgodnie z międzynarodowymi standardami. Jeśli szukasz swojej drogi do zdrowienia albo do dzielenia się sobą z innymi, to jesteś w dobrym miejscu. Nie przegap i bądź na bieżąco dzięki liście oczekujących, którą znajdziesz tutaj.
A jeśli rozważasz uczestnictwo w Szkole Ajurwedy, to w dniach 8, 10 i 12 lutego możesz skorzystać z bezpłatnego 3-częściowego szkolenia online: “Droga do zawodu konsultantki Ajurwedy”. Tutaj możesz dołączyć. Pierwsze nagranie wyślemy Ci w sobotę 8 lutego, drugie w poniedziałek 10 lutego, a ostatnie w środę 12 lutego. Możesz oglądać je w dogodnym dla siebie czasie. - Od 28 lutego do 1 marca 2025 r. zaplanowaliśmy nie lada gratkę, czyli stacjonarny warsztat kulinarny o arcyciekawej tematyce – Mięso i ryby w kuchni ajurwedyjskiej. Będzie m.in. jagnięcina, koźlina, krewetki, kurczak i kaczka, czyli mięsa o działaniu leczniczym. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z kulinarnej pasji Michała i możliwości spotkania na żywo. Szczegóły znajdziesz pod tym linkiem.
- Z Justyną możesz skontaktować się tutaj.