Blog
Najnowsze wpisy
13 sierpnia 2020
Szafran to jedna z najdroższych przypraw świata, o subtelnym smaku i zapachu. W Ajurwedzie ceniona ze […]
13 sierpnia 2020
Herbata oczyszczająca to bardzo prosty i przyjemny sposób na włączenie do codziennego jadłospisu dobroczynnych ziół i […]
13 sierpnia 2020
W kolejnych wpisach przedstawię właściwości najczęściej stosowanych przypraw. Pracuję właśnie nad książeczką, która zawiera najważniejsze informacje […]
13 sierpnia 2020
Zapraszam na nasze ulubione śniadanie na jesienną porę, kasza jęczmienna z burakami. Nowe spojrzenie na buraka […]
13 sierpnia 2020
Krem z dyni to moja ulubiona ajurwedyjska zupa na późne lato, jesień i początek zimy. Pomaga […]
13 sierpnia 2020
Przepis na te kulki z daktyli wymyśliłam przy okazji ostatniego sierpniowego Restaurant Day we Wrocławiu. Zależało […]
3 sierpnia 2020
Kremowa herbata z dyni to zupełnie nowy przepis, odkryty przy okazji warsztatów z dynią w roli […]





















